Tadbirkorlikning parrandachilik yo’nalishiga qiziqasizmi va bu yo’nalish bilan shug’ullanmoqchimisiz? Broyler jo’jalarini yetishtirish va undan qay darajada foyda olish yo’llarini izlayapsizmi? Unda bizning bu taklifimiz aynan siz uchun. Goldenchick.uz jamoasi tomonidan o’zbek tilida birinchi marotaba «broyler jo’jalari yetishtirish bo’yicha tavsiyalar» nomli ommabop qo’llanma tayyorlanganini ma’lum qilmoqchimiz. Bu kitob o’z ichiga broyler jo’jalarining tuxumdan chiqgan kunidan boshlab maxsulot darajasigacha borgunigacha bo’lgan jarayonni to’liq o’zbek tilida yoritib bergan. Asosiysi kitobga ilova tarzida DVD disk ham mavjud bo’lib uning umumiy hajmi 1GB ni tashkil qiladi. Bu dvd diskda broyler jo’jalariga oid rus va ingliz tillaridagi 100ga yaqin kitoblar va 50ga yaqin aynan shu sohani yoritib beradigan video lavhalar mavjudli bilan bu ommabop qo’llanma boshqa kitoblardan ajralib turadi.

Biz sizga BROYLER jo’jalarini parvarishlash bo’yicha kitobni taklif qilamiz.

Bu qo’llanma kitobdan siz quyidagilarni topishingiz mumkin bo’ladi:

1.Parvarishlash jarayoni
2.Parvarishlash sharoitlarini nazorati
3Nisbiy namlik
4.Harorat va nisbiy namlikning o‘zaro bog‘liqligi
5.Bruderli texnologiya
6.Broyler jo‘jalarini parvarishlash uchun zarur bo‘lgan harorat va nisbiy namlik me’yori
7.Ventilyatsiya
8.Avtomatik ventilyatsiya parranda yetishtirish sharoiti
9.Oraliq ventilyatsiya tizimi
10.Tunnelli ventilyatsiya tizimi
11.Bug‘lantirish orqali sovutish tizimi
12.Broylerlar uchun yorug‘lik
13.So‘yish tirik vaznidan kelib chiqib, qo‘llaniladigan yorug‘lik dasturi
14.Joylashtirish zichligi
15.Tirik vazn nazorati
16.Xo‘rozchalar galasining mahsuldorlik ko‘rsatkichi
17.Tovuqchalar galasining mahsuldorlik ko‘rsatkichi
18.Broylerlarni oziqlantirish
19.Broyler jo‘jalariga beriladigan ozuqa me’yori, ratsion tarkibi miqdoriga nisbatan foiz hisobida
20.Broyler jo‘jalarining vitaminlara bo‘lgan talabi
21. 1-4 kunlik broyler jo‘jalarga tavsiya qilinadigan ratsion

22.Xonadonda boqishga mo‘ljallangan broyler jo‘jalar uchun ozuqa ratsioni, %
23.Har kuni tirik vazni 50 grammdan o‘sadigan broyler-jo‘jalariga mo‘ljallangan ozuqa retsepti, %
24.Parrandalar organizmi extiyojlarini tuliq qondirish uchun ozuqalar tarkibida bo’lishi kerak bo’lgan oziqaviy va biologik faol moddalar
25.Ratsionning ozikalar buyicha tarkibiy me’yori
26.Broyler go‘shtini qayta ishlash
27.Broyler go‘shtini nimtalash
28.Yuqumli kasalliklari
29.Veterinariya chora-tadbirlari

Kitob va kitobga ilova sifatida dvd disk ham tayyorlandi.

Bularning hammasini telegramingizga yoki e-mail pochtangizga elektron ko’rinishda jo’natamiz

Narxi: 50 ming so’m

TEL: (+99894) 542-72-11

( telegram orqalik ham bog’lansangiz bo’ladi @goldenchickuzadmin)

CLOSE
CLOSE